24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-8883056

Loodgieter Diensten

Ons loodgietersbedrijf in Den Haag bied verschillende diensten aan. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage, verstopping, problemen met uw CV ketel of zit uw toilet verstopt? Neem dan dag en nacht contact op met onze 24 uur loodgieter Den Haag service. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. In Den Haag en omgeving is ons loodgietersbedrijf bij de meeste spoedgevallen binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen.

Direct contact met onze loodgieter Den Haag spoed service? Bel dan direct ons servicenummer 070-8883056!

 

Werkzaamheden Loodgieter Den Haag

Naast onze 24 uur spoed service voren wij ook alle andere denkbare standaard loodgieters werkzaamheden uit in Den Haag en omgeving. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer laten verbouwen? is het sanitair aan vervanging toe? of wilt u eindelijk die lekkende kraan eens vervangen voor een goede nieuwe? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieters in Den Haag.

U kunt bij ons terecht voor de volgende loodgieter Diensten:

  • Vervangen Sanitair
  • Installatie nieuwe kranen
  • Installatie buiten kraan
  • Installatie leidingwerk
  • Installatie van nieuwe/extra afvoeren
  • Vervangen van CV ketels
  • Vervanging van Radiatoren
  • Onderhouds werkzaamheden
  • Renovatie werkzaamheden

Wilt u gebruik maken van onze loodgieter Diensten? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het offerte formulier op de website invullen.

 

Installatie werk

Loodgieter DienstenOnze loodgieters voeren dagelijks verschillende installatie werkzaamheden uit, een aantal van de meest aangevraagde werkzaamheden zijn:

Laten aanleggen van een extra water leiding in combinatie met het aanleggen van een extra afvoer: Dit wordt vaak aangevraagd voor bijvoorbeeld het plaatsen van een vaatwasser of wasmachine. Ook voor het verleggen van de leidingen om bijvoorbeeld de apparatuur op een ander plaats in het huis te plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Laten plaatsen van nieuwe radiatoren: Dit gebeurt vaak in oudere woningen, hier zitten nog oude dikke radiatoren in of radiatoren welke oud zijn en er niet zo mooi meer uit zien. Vooral in ruimtes waar de mensen veel verblijven zoals de woonkaper en keuken wordt dit veel gedaan. Daarnaast zien we vaak radiatoren in de natte ruimtes (zoals de badkamer) welke duidelijk aangetast zijn door vocht en roestplekken hebben. Wij kunnen zowel ook de (design) radiatoren leveren en plaatsen.

Het laten plaatsen van nieuwe (combi) ketels: een ketel is naar een aantal jaar aan vervanging toe, de nieuwe moderne ketels zijn vaak een stuk zuiniger als de oudere ketels. Hierdoor kunt u de investering van een nieuwe zuinige ketel vaak in een aantal jaar in zijn geheel of gedeeltelijk terugverdienen.

Wilt u ook gebruik maken van onze loodgieter diensten? Neem dan contact op met onze loodgieter Den Haag service. Ook kunt u een offerte aanvragen via ons offerte formulier.