24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-8883056

Loodgieter Den Haag

Loodgieter Den Haag 24 uur spoed service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Zit uw toilet verstopt, heeft u riool problemen of een lekkage? Bel dag en nacht onze loodgieter Den Haag service via telefoonnummer 070-8883056. U krijgt dat direct een medewerker aan de lijn om een afspraak mee te maken, in geval van noodsituaties als lekkages, verstoppingen of andere acute problemen zijn wij altijd snel ter plaatse om de schade zo beperkt mogelijk te houden en het ongemak voor u zo spoedig mogelijk op te lossen.

Direct contact met onze loodgieter Den Haag spoed service? Bel dan 24 uur per dag,
7 dagen in de week ons servicenummer 070-8883056.

 

Sanitair en BadkamersLoodgieter Den Haag

Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf in Den Haag aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare klussen groot en klein. Of het nu gaat om het vervangen van een oude kraan of om een complete verbouwing van de badkamer, wij kunnen alle klussen voor u uitvoeren.

Wilt u meer informatie over het het laten vervangen van sanitair, het laten verbouwen van uw badkamer of andere werkzaamheden? Bel dan ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 070-8883056. Wilt u een prijsopgave hebben of wilt u weten wat de kosten zijn voor bijvoorbeeld het laten plaatsen van een nieuwe toilet pot of het laten laten plaatsen van een nieuwe kraan? Dan kunt u in deze gevallen ook ons offerte formulier invullen.

 

CK ketel en CV installatie loodgieter Den Haag

Heeft u problemen met uw CV ketel of CV installatie? Ook hiervoor bent u bij onze loodgieter Den Haag aan het juiste adres. Wij beschikken over goed opgeleide ketelmonteurs en cv specialisten. Ook hebben wij in onze standaard uitrusting verschillende onderdelen en specialistisch gereedschap om problemen met een CV installatie of ketel direct op te lossen.

Zit u bijvoorbeeld zonder warm water? of lekt er een radiator? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Den Haag 24 uur service via telefoonnummer 070-8883056.