24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-8883056

Lekkage

Lekkage in Den Haag? Bel dan direct onze loodgieter 24 uur spoed service. Wij staan dag en nacht klaar voor alle denkbare lekkages en problemen. Wij zijn in de meeste gevallen binnen 30 minuten aanwezig in Den Haag en omgeving. Direct een loodgieter in Den Haag aan de lijn? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons telefoonnummer 070-8883056.

Als u ons belt krijgt u direct een medewerker aan de lijn van ons loodgietersbedrijf om een afspraak mee te maken, bij noodgevallen zoals een lekkage komen wij altijd direct naar u toe om het probleem te verhelpen.

 

Lekkage 24 uur service loodgieter Den Haag

LekkageOnze lekkage spoed service staat dag en nacht, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar stand-by om direct in actie te komen. Vooral bij lekkage is het zaak om snel te handelen en op deze manier overbodige extra waterschade te voorkomen.

De meeste lekkages worden veroorzaakt door defecte leidingen, gesprongen leidingen, kapotte afvoeren, lekkage in riooldelen en hemelwater. Bij de laatst genoemde loopt het water vaak uw woning binnen door het dak, maar ook lekkage in wanden door kapotte of verstopte regenpijpen zien wij regelmatig. Daarnaast kan er bij regenval het water omhoog komen door de afvoerbuizen.

Ook het leegpompen van ondergelopen kelders of ondergelopen kruipruimtes behoort tot onze werkzaamheden, wij beschikken hiervoor over speciale pompen met een grote capaciteit.

Direct contact met onze Loodgieter Den Haag lekkage service? Bel ons dan dag en nacht via het servicenummer 070-8883056.

 

Lekkage door verstopping

Lekkage door verstopping is ook een probleem welke wij regelmatig tegen komen, denk hierbij aan verstopping in afvoeren of een verstopt riool. Het af te voeren water kan geen kant op en zoekt zelf een uitweg. In veel gevallen zien wij hierbij toiletpotten of wasbakken waarbij het water omhoog komt met alle gevolgen van dien.

Heeft u direct hulp nodig van onze loodgieter Den Haag service? Bel dan direct ons spoed nummer 070-8883056.